לחם כשר: גבי גזית חושף את המתכון ללחמניות הפסח הנהדרות של אמו

לקראת החג גזית חושף מתכון ללחמניות כשרות לפסח מבית אימא - בתיאבון!


תהליך ההכנה:

חממו את התנור ל-180 מעלות

ערבבו 2  כוסות קמח מצה עם חצי כוס שמן וקצת מלח.

לאחר שערבבתם תוסיפו 2 כוסות מים רותחים וערבבו שוב.

כעת המתינו שהעיסה תתקרר.

לאחר שהעיסה התקררה הוסיפו 5 ביצים טרופות וערבבו. חשוב מאוד לעשות זאת לאחר שהעיסה התקררה.

הכניסו את העיסה לתוך גביעי נייר והכניסו לתנור למשך כשעה.

חשוב לציין שזמן ההמתנה משתנה מתנור לתנור. הלחמניות יהיו מוכנות כשצבען יהיה זהוב שחמחם.

הגישו אותן חמות.

בתיאבון!
02/04/2015

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


Paris