אוכלים האחד את השני - איך אפשר לנהל מסעדה כשהשותפים רבים כל היום?

אלון מייעץ למאזין שבנו שותף 50% במסעדה אך לא מסתדר עם השותף השני: "אין לו חשק ללכת לעבודה". האם האפשרות היחידה היא למכור את חלקו במסעדה?

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/07/2015

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


Paris