והפעם ב'מתכון לשבת': סלט קישואים קלויים צבעוני, דיאטטי ומרענן במיוחד
מרכיבים:
- 4 קישואים חתוכים לקוביות
- פלפל אדום חתוך לרצועות או קוביות גדולות
- חצי בצל סגול
- סלסלת עגבניות שרי
- גבינה בולגרית
רוטב:
- 3-2 כפות סוכרלוז/ דבש/ סילאן
- חומץ בלסמי
- חרדל
- כפית שטוחה של פסטו
אופן ההכנה:
- מסדרים בתבנית את הקישואים והפלפלים
- מרססים מעל הירקות ספריי שמן
- מפזרים אבקת שום גבישי
- אופים במשך כ־20 דקות על חום של 180 מעלות בטוסטר אובן, ולאחר מכן נותנים לירקות להתקרר
- בינתיים, חותכים את העגבניות לעיגולים
- קוצצים את הבצל
- מערבבים את הירקות הקלויים והטריים יחד
- מוסיפים גבינת בולגרית 5%
עריכה: מיכל דאבי
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
05/08/2016
ד"ר מאיה רוזמן  | צילום: 103fm