כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: כרוב מאודה חמוץ מתוק שהדוקטור הייתה אוכלת כשהייתה ילדה ; אם אהבתם, תוכלו לאכול את כל הסיר מבלי לחוש רגשות אשם.
מרכיבים:
1. מטגנים את הבצל בספריי שמן
2. מוסיפים את רצועות הכרוב, הפלפל וחצי כוס מים
3. מנמיכים את האש ומאדים כ־25 דקות, עד שהכרוב מתרכך
4. בסוף הבישול מוסיפים 5 כפות חומץ
5. ניתן להוסיף גם סוכרלוז נוזלי או דבש או כף סילאן
6. מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות או קטשופ ומערבבים
7. מבשלים עוד 3 דקות
ד"ר רוזמן ממליצה: "אם רוצים, אפשר לאכול את הכל, גם בזמן דיאטה- חופשי".
עריכה: מיכל דאבי