כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: עוגת גלידה עם שברי וופלים שתוכלו לאכול גם בזמן הדיאטה; חמש דקות עבודה וזה מוכן.
מרכיבים:
1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה
2. מוסיפים כף שוקולד לבן ומקציפים עוד קצת
3. מפוררים לתוך הקצפת את הוופלים והמקופלת
4. משטחים על תבנית מאורכת של אינגליש קיי ומקפיאים בפריזר
* מומלץ להוציא את העוגה כמה דקות לפני ההגשה
ד"ר רוזמן ממליצה: "אומנם זה נשמע כמו מתכון 'מושחת', אבל אם חותכים את העוגה ל־16 פרוסות דקות, בכל פרוסה יהיו 130 קלוריות, כך שזה מתאים כארוחת ביניים בכל תפריט דיאטה".
עוד אמרה הדוקטור כי היא ממליצה לשלב בדיאטה מאכלים שאוהבים: "גם אם הם נחשבים לפחות בריאים או משמינים, כי אז זה עוזר לנו להמשיך לאורך זמן עם התפריטים", הסבירה.
עריכה: מיכל דאבי