כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: עוגיות התמרים של דלית, המורה לקרמיקה של הדוקטור ; והבונוס? אפשר לאכול אפילו שתיים
מרכיבים:
1. מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, החמאה, שמן הקוקוס, הסוכר והמים
2. לשים את התערובת עד לקבלת בצק
3. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים ומרדדים כל כדור לעלה מלבני דק בגודל של 15X30 ס"מ
4. טוחנים את מלית התמרים, הקינמון, מיץ הלימון והקוקוס במעבד מזון
5. מורחים את המלית על הבצק ומגלגלים
6. חותכים את הבצק לחתיכות בעובי 2 ס"מ
7. אופים בתנור
* אפשר לפזר מלמעלה קינמון או אבקת סוכר
ד"ר רוזמן ממליצה: "בכל עוגייה יש כ־75 קלוריות. אפשר לאכול שתי עוגיות עם שתייה חמה כארוחת ביניים בכל תפריט דיאטה".
עריכה: מיכל דאבי