דינה, המטופלת הוותיקה של ד"ר מאיה רוזמן, קטפה לימונים מהעץ של הדוקטור והכינה עוגת מיץ תפוזים במרקם אוורירי, נימוח, ספוגי וקטיפתי. הרי הוא לפניכם:
מרכיבים:
1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר ליצירת קצף
2. מערבבים את שאר החומרים
3. מאחדים בעדינות עם הקצף ליצירת בלילה
4. משמנים תבנית "סיר פלא" (עם החור באמצע) ויוצקים את הבלילה לתבנית
5. אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-50 דקות
רוזמן: "את העוגה אפשר לפרוס ל-30 פרוסות דקות, בכל פרוסה 110 קלוריות. אפשר לאכול פרוסת עוגה דקה כארוחת ביניים או אפילו ארוחת בוקר בכל תפריט דיאטה".
עריכה: מיכל דאבי