שומרים גם בפורים: מתכון לאוזני המן בריאות
המרכיבים ל-20 אוזני המן:
המרכיבים למילוי:
אופן ההכנה:
1) מערבבים בקערה את החומרים ה"יבשים": הקמח, הסוכר, הקורנפלור, אבקת האפייה, המלח, הקינמון.
2) בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים: החמאה, הביצים, הוניל, מיץ הלימון.
3) מוסיפים לאט לאט את החומרים היבשים לרטובים, מאחדים ולשים לבצק גמיש ורך.
4) מערבבים את חומר המילוי לתערובת אחידה.
5) יוצרים מהבצק כדורים, משטחים כל כדור לעיגול על משטח מקומח.
6) שמים במרכז כל עיגול כפית מילוי גבינה. מקפלים את הבצק למרכז, לצורת אוזן המן משולשת.
7) אופים בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות, כרבע שעה.
מתקבלות כ-20 אזני המן, עם כ- 108 קלוריות בכל אחת.