כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: עגבניות אפויות ממולאות בגבינה וקישואים בשתי דקות הכנה בלבד
מרכיבים:
1. חותכים את חלקה העליון של העגבנייה ומרוקנים את פנים העגבנייה
2. במחבת עם ספריי שמן מטגנים את הבצל והקישואים המגוררים
3. מערבבים את הקישואים, הצ'ילי והבצל עם הגבינה וממלאים את העגבניות
4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות, חצי שעה
ד"ר רוזמן ממליצה: "בכל עגבניה יש פחות מ־60 קלוריות. 3-2 עגבניות הן כמו מנת חלבון בארוחת ערב, במקום חצי גביע קוטג', במקום ביצה או קופסת טונה".
עריכה: איתמר זיגלמן