ד"ר מאיה רוזמן

פינת המיתוסים

האם מוצרי חלב עם 0 אחוזי שומן הם בעלי ערך תזונתי נמוך יותר?

מדי שבוע ד"ר מאיה רוזמן מנפצת מיתוסים שונים מעולם התזונה - האזינו


"הרבה טוענים שבמוצרי חלב 0% יש ערך תזונתי נמוך יותר. זה לא נכון. אין פגיעה בכמות החלבון ולפעמים יש יותר חלבון והחלבון נספג אותו דבר בגוף. בנוגע לסידן, נכון שצריך ויטמין D הנמצא במאכלים שמנים כמו חמאה ושמנת אך יש בגופנו ויטמין D באופן קבוע אנחנו יכולים לאכול מוצרים דלי שומן ולספוג את הסידן באותה מידה. שימו לב שישנם מוצרים דלי שומן שמוסיפים להם המון סוכר, לכן העדיפו מוצרים המכילים סטיביה במקום סוכר".

 

 

עריכה: איתמר זיגלמן

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
26/05/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


גבינות
גבינות  |  (צילום אילוסטרציה: ingimage)
Paris