מדי שבוע ד"ר מאיה רוזמן מנפצת מיתוסים שונים מעולם התזונה - האזינו
"הרבה טוענים שבמוצרי חלב 0% יש ערך תזונתי נמוך יותר. זה לא נכון. אין פגיעה בכמות החלבון ולפעמים יש יותר חלבון והחלבון נספג אותו דבר בגוף. בנוגע לסידן, נכון שצריך ויטמין D הנמצא במאכלים שמנים כמו חמאה ושמנת אך יש בגופנו ויטמין D באופן קבוע אנחנו יכולים לאכול מוצרים דלי שומן ולספוג את הסידן באותה מידה. שימו לב שישנם מוצרים דלי שומן שמוסיפים להם המון סוכר, לכן העדיפו מוצרים המכילים סטיביה במקום סוכר".
עריכה: איתמר זיגלמן