כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: עוגת קינואה עשירה בחלבונים, פחמימות מורכבות וסיבים תזונתיים; הדוקטור רצתה לפנק את צוות התוכנית, אך שכחה את העוגה בבית והבטיחה להביא אותה בשבוע הבא- במידה והבנים שלה ישאירו פרוסה
מרכיבים: (18 פרוסות)
1. מבשלים את הקינואה עם המים והמלח
2. מערבבים בקערה את הקמח, שקית אבקת האפייה, הסוכר והקינמון
3. מוסיפים את הקינואה יחד עם החמאה, הביצים, המייפל טבעי וחצי כוס מים
4. אופים בתבנית קפיצית כחצי שעה או עד שהקיסם יוצא יבש
ד"ר רוזמן ממליצה: "כל פרוסה מכילה כ־132 קלוריות, כך שאפשר לאכול את פרוסה אחת כארוחת בוקר או ביניים בכל תפריט דיאטה".
עריכה: מיכל דאבי