כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: קרקר כוסמין ושומשום; ותודה למורה לקרמיקה של הדוקטור.
מרכיבים:
1. מערבבים את כל המרכיבים
2. מכינים שלוש תבניות עם נייר אפייה
3. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות ובערת כף משטחים דק דק לריבוע גדול כמה שאפשר
4. אופים בחום של 150 מעלות ואחרי 10 דקות מוציאים מהתנור
5. חותכים מכל תבנית כ־20 ריבועים ומחזירים לתנור לעוד חצי שעה אפייה
ד"ר רוזמן: "בכל קרקר יש כ־35 קלוריות בלבד. ארבעה כאלה מתאימים כארוחת ביניים או כארוחת בוקר בריאה בכל תפריט דיאטה".
עריכה: מיכל דאבי