פשטידה טעימה ומשביעה שמתאימה גם למי שלא אוכל מוצרי חלב
אפשר להכין בתבנית גדולה או ב-4 תבניות אישיות.
4 ביצים
4 קישואים קטנים מגוררים
חצי חבילת שמיר קצוץ
בצל סגול
כף אבקת מרק פטריות
שום, פלפל שחור
מערבבים הכל, יוצקים לתבנית מלבנית או ל-4 תבניות אישיות, אופים ב-170 מעלות כ-40
דקות.
אפשר להוסיף לתנור באותו זמן עוד תבנית עם פטריות שמפניון טריות, אין צורך להוסיף
שמן בכלל הפטריות נאפות כמו שהן בצורה נפלאה. וזו תוספת נפלאה לפשטידה.
הצעת הגשה לפשטידה – עם 2 כפות יוגורט מעל.
כל מנה 110 קלוריות, במקום הביצה בארוחת ערב בכל דיאטה, או במקום הבשר בארוחת
צהריים.