כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: מאפינס קינואה וברוקולי עשירים בסיבים תזונתיים, ויטמין בי, נוגדי חמצון וחלבונים.
מרכיבים: (12 מאפינס)
1. מבשלים את הקינואה במים עם כפית מלח במשך רבע שעה עד שכל הנוזלים נספגים בקינואה
2. מערבבים את הקינואה עם הביצים, הטחינה, שיבולת השועל והתבלינים
3. משמנים בספריי שמן תבנית של 12 מאפינס ויוצקים את התערובת
4. אופים בתנור בחום של 170 מעלות, חצי שעה
ד"ר רוזמן ממליצה: "בכל מאפין יש כ־65 קלוריות, כך שאפשר לאכול שלושה כאלו יחד עם סלט גדול או ירקות בתנור בכל תפריט דיאטה".
עריכה: מיכל דאבי