ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לפשטידת ברוקולי

"לאחרונה יש לי דודא (חשק) לברוקולי", התוודתה מאיה רוזמן והביאה לנו מתכון לפשטידה טעימה במיוחד


כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: פשטידת ברוקולי בשתי דקות הכנה. עוד בתפריט: חלבון, סידן ונוגדי חמצון חשובים.

  

מרכיבים:

  • 800 גרם פרחי ברוקולי (אפשר קפוא)
  • 400 גרם קוטג' 3%
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 2 כפות שמן זית
  • כף אבקת מרק בצל או פטריות מרכיבים טבעיים
  • שום גבישי
  • אגוז מוסקט

   

אופן ההכנה:

1. מרתיחים קלות את הברוקולי או מפשירים את הקפוא

2. מערבבים עם שאר המצרכים

3. שוטחים בתבנית מלבנית ואופים בחום בינוני, 40 דקות

   

ד"ר רוזמן: "מהפשטידה פורסים שמונה מנות גדולות. בכל מנה יש כ־125 קלוריות, כך שאפשר לאכול חתיכה במקום מנת חלבון כמו ביצה או גבינה או טונה בארוחת ערב בכל תפריט דיאטה".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/10/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פשטידת ברוקולי
פשטידת ברוקולי  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris