ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לפאד תאי קישואים

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון טעים ובריא לשבת


פאד תאי עם נודלס קישואים

 

מנה משביעה ועתירת ויטמין C, ויטמין A, נוגדי חמצון, סיבים תזונתיים, חלבון איכותי וסידן.

במקום נודלס – קישואים, מה שמפחית את הערך הקלורי ומגדיל את הערך התזונתי.

 

לשתי מנות:

קופסת טופו (300 גרם)

2 קישואים

2 גזרים

1 פלפל אדום

חצי סלסלת נבטים סינים

2 כוסות שעועית ירוקה עדינה (אפשר קפואה)

חצי בצל סגול

סלסלת פטריות שמפניון חומות

 

חותכים את הטופו לקוביות

חותכים את הפלפלים והפטריות לרצועות דקות

בעזרת קולפן ג'וליאן חותכים את הגזר והקישואים לרצועות דקות - אפשר להכין מן הקישואים נודלס בצורת פטוצ'יני על ידי קילוף כל הקישוא בקולפן מלפפונים רגיל.

שמים כפית שמן שומשום במחבת ווק, שמים את כל הירקות והטופו במחבת, מפעילים את הלהבה בעוצמה גבוהה ותוך כדי שמקפיצים מוסיפים:

כף רוטב סויה

2 כפות חומץ בלסמי

כמה טיפות סוכרלוז נוזלי

אבקת שום גבישי

מעט זנגוויל

כף צ'ילי מתוק/חריף

 

מקפיצים 2-3 דקות ומעבירים לצלחות. וזהו!

בכל מנה משביעה וגדולה יש 200 קלוריות בלבד, 25 גרם חלבון, עם יותר ויטמין C וויטמין

A ממה שצריך ליום שלם.

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
01/12/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פאד תאי קישואים
פאד תאי קישואים  |  (צילום: ד"ר מאיה רוזמן)
Paris