ד"ר מאיה רוזמן

מתכון למאפינס קוטג' ושיבולת שועל

תאריך התפוגה של הקוטג' שלכם קרוב למדי? • ד"ר מאיה רוזמן עם הפיתרון האידיאלי


כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: מאפינס קוטג' ושיבולת שועל ; את המתכון המציאה רוזמן כשראתה שהתאריך שעל גבינת הקוטג' שלה קרוב מאוד. לא זו בלבד, המאפינס עברו את אישורו של הבן של מאיה, והרי הוא לפניכם:   

מרכיבים:

  • 10 כפות שיבולת שועל
  • 2 כפות קמח מלא
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות קוקוס
  • כפית אבקת אפיה
  • קופסת קוטג' 3%
  • ביצה
  • תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. מערבבים את החומרים היבשים

2. מוסיפים את הביצה, הקוטג' ותמצית הווניל ומערבבים שוב

3. מחלקים ל־10 שקעי מאפינס משומנים

4. אופים בחום של 170 מעלות, חצי שעה

ד"ר רוזמן ממליצה: "בכל מאפין יש כ־80 קלוריות, 3.5 גרם חלבון, ויטמין בי וסיבים תזונתיים, כך ש־2 מאפינס יכולים להתאים כארוחת בוקר או כארוחת ביניים בכל תפריט דיאטה".

   

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/12/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מאפינס שיבולת שועל וקוטג'
מאפינס שיבולת שועל וקוטג'  |  (צילום: ד"ר מאיה רוזמן)
Paris