כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: מאפינס קוטג' ושיבולת שועל ; את המתכון המציאה רוזמן כשראתה שהתאריך שעל גבינת הקוטג' שלה קרוב מאוד. לא זו בלבד, המאפינס עברו את אישורו של הבן של מאיה, והרי הוא לפניכם:
מרכיבים:
1. מערבבים את החומרים היבשים
2. מוסיפים את הביצה, הקוטג' ותמצית הווניל ומערבבים שוב
3. מחלקים ל־10 שקעי מאפינס משומנים
4. אופים בחום של 170 מעלות, חצי שעה
ד"ר רוזמן ממליצה: "בכל מאפין יש כ־80 קלוריות, 3.5 גרם חלבון, ויטמין בי וסיבים תזונתיים, כך ש־2 מאפינס יכולים להתאים כארוחת בוקר או כארוחת ביניים בכל תפריט דיאטה".