ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לכרובית מוקרמת

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון טעים ובריא לשבת


להרתיח כרובית בינונית או שלמה או מפורקת למשך 4 דקות. לסנן ולשים על תבנית אפייה. 

מערבבים קופסת קוטג' 3% עם תבלינים. אפשר שום גבישי, פפריקה, צ'ילי מתוק, כפית שטוחה של אבקת מרק פטריות. 

מורחים את הקוטג' על הכרובית ואופים בערך 170 מעלות לחצי שעה. 

אפשר לאכול חצי מהכרובית המוקרמת וזה נחשב כמנת חלבון. אפשר לשים עוד ירקות בתנור יחד עם הכרובית.   

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
22/12/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


(צילום: מאיה רוזמן)
Paris