ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לכרוב הונגרי

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון ייחודי וטעים, רגע לפני השבת


תבשיל ממקור הונגרי, עתיר באנטוציאנין – נוגד חמצון אנטי סרטני

מצרכים:

כרוב סגול בינוני

תפוח

חצי כוס יין אדום

שליש כוס מיץ לימון

חצי כפית מלח

כמה טיפות סוכרלוז נוזלי

אופן ההכנה:

חותכים את הכרוב והתפוח לחתיכות קטנות או מגרדים במעבד מזון

שמים הכל בסיר

מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים בחום נמוך כשעה עד שהכרוב מתרכך.

כדאי לבחוש מדי פעם ואם חסרים נוזלים אפשר להוסיף 2 כפות מים.

אפשר לאכול חם או קר, בכמות גדולה ולא מדודה כתוספת למנת חלבון בכל ארוחה.

 בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
02/02/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


Paris