האם ירקות טריים קשים יותר לעיכול מאשר ירקות מבושלים?
ד"ר מאיה רוזמן עונה לשאלות ששלחו המאזינים: אילו ירקות מבושלים אינם יוצרים נפיחות גדולה בבטן? אילו מרכיבים מכילות הגלידות הטבעוניות? וכיצד ניתן להפוך ירקות מבושלים לטעימים יותר?
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
01/06/2018
מאיה רוזמן