ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לתחתיות ארטישוק במילוי גבינה

מתכון לשבת: לא תאמינו כמה זה פשוט


תחתיות ארטישוק במילוי גבינה

 

קופסת שימורים של תחתיות ארטישוק

 

יש בקופסה בדרך כלל חמש תחתיות ארטישוק

מסדרים על תבנית אפיה, אפשר בטוסטר אובן על נייר אפיה

 

מערבבים:

חצי גבינת טוב טעם 3% ( 125 גרם)

כפית אבקת מרק פטריות (רכיבים טבעיים בלבד)

חצי כפית חרדל

רבע כפית דבש

שן שום גדולה כתושה

2 כפות בצל ירוק קצוץ דק מאוד

 

מכינים מהתערובת  חמישה כדורים

שמים בכל תחתית ארטישוק כדור כזה

אופים ב-170 מעלות כ-20 דקות

 

בכל תחתית ממולאת כזו יש 40 קלוריות

אפשר לאכול את כל חמש התחתיות יחד עם סלט כארוחת ערב בכל תפריט דיאטה

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
15/06/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ארטישוק ממולא
ארטישוק ממולא  |  צילום: מאיה רוזמן
Paris