ד"ר מאיה רוזמן

קישואים, טעם החיים

שבת כבר כאן • ד"ר מאיה רוזמן עם סלט זוקיני פריך, שיקבל מקום של כבוד בשולחן השבת שלכם • אתם רושמים? • מתכון לשבת


שבת המלכה בפתח: שבת הגיעה, וזה בדיוק הזמן למתכון טוב שיכניס אותנו אל השבת ברגל ימין. הפעם, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון לסלט זוקיני פריך, שיגוון לנו מעט את התפריט.

מרכיבים:

  • זוקיני פרוס לטבעות
  • חצי כוס קוביות קטנות של דלורית/דלעת
  • חצי כוס טבעות כרישה
  • כף שמן שומשום
  • כפית פירורי לחם (אפשר ללא גלוטן)
  • רבע כפית שום גבישי
  • מלח גס, פלפל שחור
  • אופציונלי - מיץ לימון, רוזמרין, טימין

מחממים את השמן על מחבת, מוסיפים את פרוסות הזוקיני, הדלורית והכרישה. צורבים כמה דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. מוסיפים מלח, פלפל שחור, לקראת הסוף גם כפית פירורי לחם ושום. מערבבים תוך כדי חימום עוד כדקה. אפשר להגיד חם או קר, אפשר להוסיף לימון, רוזמרין או טימין אם אוהבים.

שבת שלום!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/05/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סלט זוקיני
סלט זוקיני  |  צילום: 103fm
Paris