כמידי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם סיפרה כי מצאה את המתכון שכתבה בילדות על פתק צהוב, והוא בן למעלה מ-45 שנים. בנוסף הדגישה, "בנוסף לפקאנים ולגבינה הכחולה קשה מאוד להגיד על הסלט שהוא מתאים לדיאטה או חופשי חינמי.
אופן ההכנה:
מפוררים כרובית טרייה בינונית לפרחים קטנים
מוסיפים – חצי כוס שמן (הוספתי שמן בוטנים, אפשר שמן שומשום)
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
שליש כוס חומץ בלסמי
כף סילאן
חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס פקאנים שבורים
חצי כוס גבינה כחולה (רוקפור) מפוררת