איפה הכסף
עם ענת דוידוב

כשהסידן שווה כמו הזהב

מדוע הצרכנים מוכנים לשלם 33% יותר עבור החלב המועשר? • הדיאטנית ד"ר אולגה רז: "גם ככה לא שותים הרבה חלב, אז תוספת הסידן היא לא גיים צ'יינג'ר"


צרכנים רבים מתפתים לשלם כ־33% יותר עבור חלב מועשר בסידן, מתוך אמונה שהריכוז הכפול יעשה טוב לגופם, ימנע בריחת סידן ויסייע לחיזוק העצמות. אלא שלדעת אנשי המקצוע, אין לכך שום השפעה. אז למה בכל זאת אנחנו משלמים יותר? ליאת רון דנה על כך ב־103fm עם הדיאטנית ד"ר אולגה רז, אשר הביעה את דעתה המקצועית בנושא. 

02/08/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


חלב - אילוסטרציה
חלב - אילוסטרציה  |  צילום: Ingram Image
Paris