103FM
103FM
האזנה לשידור החי
עכשיו בשידור
איפה הכסף
עם ענת דוידוב

כשהסידן שווה כמו הזהב

מדוע הצרכנים מוכנים לשלם 33% יותר עבור החלב המועשר? • הדיאטנית ד"ר אולגה רז: "גם ככה לא שותים הרבה חלב, אז תוספת הסידן היא לא גיים צ'יינג'ר"


צרכנים רבים מתפתים לשלם כ־33% יותר עבור חלב מועשר בסידן, מתוך אמונה שהריכוז הכפול יעשה טוב לגופם, ימנע בריחת סידן ויסייע לחיזוק העצמות. אלא שלדעת אנשי המקצוע, אין לכך שום השפעה. אז למה בכל זאת אנחנו משלמים יותר? ליאת רון דנה על כך ב־103fm עם הדיאטנית ד"ר אולגה רז, אשר הביעה את דעתה המקצועית בנושא. 

02/08/2022
הישארו מעודכנים

חלב - אילוסטרציה
חלב - אילוסטרציה  |  צילום: Ingram Image