ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לסלט קישואים, קינואה אדומה וסלק

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון טעים ובריא לשבת


סלט עם קישואים טריים וסלק מבושל, עתיר סיבים תזונתיים, ברזל ונוגדי חמצון, עוזר לפעילות מעיים תקינה.

חצי קילו קישואים טריים

חצי קילו סלק מבושל (אפשר בוואקום)

כוס (אחרי בישול) קינואה אדומה

בצל סגול קטן

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

שליש כוס עלי בזיליקום טרי קצוץ

הרוטב:

4 כפות חומץ בלסמי

2 כפות שמן חמניות (בכבישה קרה)

חצי כפית אבקת שום גבישי

כפית דבש או כמה טיפות סוכרלוז נוזלי

מלח לפי הטעם

מקלפים את הקישואים הטריים, וחותכים לריבועים דקים קטנים.

מערבבים את מרכיבי הרוטב ושופכים על הקישואים הטריים שיספגו את הטעמים.

בינתיים קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה, הבזיליקום והסלק, מוסיפים את הקינואה, מוסיפים הכל לקישואים שהושרו ברוטב.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/09/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סלט סלק, קישואים וקינואה אדומה
סלט סלק, קישואים וקינואה אדומה
Paris