103FM
103FM
האזנה לשידור החי
עכשיו בשידור
ד"ר מאיה רוזמן

סופגניות או לא להיות

"הבעיה בסופגניה היא לא הכמות של השמן, אלא איכות שמן הטיגון"

לקראת החנוכה, ד"ר מאיה רוזמן מתייחסת למרכיבים התזונתיים שיש בסופגניות - "מסתבר שאם מתפיחים את הסופגניה בזמן הנכון נוצר קרום יבש שגורם לפחות ספיגת שמן"

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/11/2017
הישארו מעודכנים

(צילום: הדס פארוש, פלאש 90)