"הבעיה בסופגניה היא לא הכמות של השמן, אלא איכות שמן הטיגון"
לקראת החנוכה, ד"ר מאיה רוזמן מתייחסת למרכיבים התזונתיים שיש בסופגניות - "מסתבר שאם מתפיחים את הסופגניה בזמן הנכון נוצר קרום יבש שגורם לפחות ספיגת שמן"
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/11/2017
(צילום: הדס פארוש, פלאש 90)