תבשיל ממקור הונגרי, עתיר באנטוציאנין – נוגד חמצון אנטי סרטני
מצרכים:
כרוב סגול בינוני
תפוח
חצי כוס יין אדום
שליש כוס מיץ לימון
חצי כפית מלח
כמה טיפות סוכרלוז נוזלי
אופן ההכנה:
חותכים את הכרוב והתפוח לחתיכות קטנות או מגרדים במעבד מזון
שמים הכל בסיר
מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים בחום נמוך כשעה עד שהכרוב מתרכך.
כדאי לבחוש מדי פעם ואם חסרים נוזלים אפשר להוסיף 2 כפות מים.
אפשר לאכול חם או קר, בכמות גדולה ולא מדודה כתוספת למנת חלבון בכל ארוחה.
בתיאבון!