מתכון לשבת

והפעם: לחם בירה


לחם בירה

 

פחית / בקבוק 330 מ"ל בירה שחורה

330 גרם קמח מלא

שקית אבקת אפיה

רבע כפית מלח

 

מערבבים הכל, יוצקים לתבנית אינגליש קייק, אופים ב-170 מעלות כחצי שעה או עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

אפשר לחלק ל-15 פרוסות, 80 קלוריות בפרוסה.

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
02/03/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


לחם בירה
לחם בירה  |  (צילום: ד"ר מאיה רוזמן)
Paris