כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: עוגיות שוקולד צ'יפס מקמח מלא
מרכיבים: (30 עוגיות)
1. מערבבים את כל המרכיבים (לא כולל השוקולד צ'יפס) במעבד מזון עד שמקבלים בצק גמיש (במידה והבצק לא גמיש, אפשר להוסיף 3-2 כפות מים)
2. מעבירים את הבצק לקערה אחרת ומוסיפים את השוקולד צ'יפס
3. מערבבים ומכינים כדורים
4. מסדרים על תבנית אפייה ואופים בחום של 170 מעלות, 25 דקות
ד"ר רוזמן ממליצה: "כל עוגיה שווה נשנוש ביניים שאפשר לאכול במקום ארוחת בוקר או כארוחת ביניים בשעה ארבע".
עריכה: מיכל דאבי