ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לעגבניות אפויות ממולאות בגבינה וקישואים

ד"ר מאיה רוזמן במתכון טעים במיוחד לעגבניות ממולאות המשלב בריאות ואינו משמין


עגבניות אפויות ממולאות בגבינה וקישואים

6 עגבניות גדולות

2 קישואים בינוניים מגוררים

חבילת טוב טעם 3% לאפיה

בצל קצוץ

כף אבקת מרק פטריות

כף צילי מתוק

שום גבישי, פפריקה, פלפל שחור

חותכים את החלק העליון של העגבניה ומרוקנים את הפנים

במחבת עם ספריי שמן מטגנים קלות את הבצל והקישואים המגוררים

מערבבים את הקישואים והבצל עם הגבינה, הצילי והתבלינים

ממלאים את העגבניות ומסדרים על תבנית

אופים ב-180 מעלות כחצי שעה.

בכל עגבניה 60 קלוריות, 2 עגבניות כאלו מתאימות במקום מנת חלבון בארוחה, במקום למשל חצי גביע קוטג' או במקום קופסת טונה או ביצה.

משתמשי האתר, שימו לב!
מעתה, הנגינה באתר אינה אוטומטית. להאזנה, יש ללחוץ על כפתור ה־Play בנגן שבראש העמוד.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
13/07/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


עגבניות אפויות במילוי גבינה
עגבניות אפויות במילוי גבינה  |  צילום: מאיה רוזמן
Paris