עגבניות אפויות ממולאות בגבינה וקישואים
6 עגבניות גדולות
2 קישואים בינוניים מגוררים
חבילת טוב טעם 3% לאפיה
בצל קצוץ
כף אבקת מרק פטריות
כף צילי מתוק
שום גבישי, פפריקה, פלפל שחור
חותכים את החלק העליון של העגבניה ומרוקנים את הפנים
במחבת עם ספריי שמן מטגנים קלות את הבצל והקישואים המגוררים
מערבבים את הקישואים והבצל עם הגבינה, הצילי והתבלינים
ממלאים את העגבניות ומסדרים על תבנית
אופים ב-180 מעלות כחצי שעה.
בכל עגבניה 60 קלוריות, 2 עגבניות כאלו מתאימות במקום מנת חלבון בארוחה, במקום למשל חצי גביע קוטג' או במקום קופסת טונה או ביצה.