בכל שבוע מביאה ד"ר רוזמן מתכון טעים, בריא ודיאטטי לכבוד שבת, והפעם: מתכון לגלידת בננות מפנקת.
המצרכים:
3 בננות
2 שליש כוס חלב סויה
חצי כפית קינמון
חצי כפית תמצית וניל טבעית
אופן ההכנה:
פורסים את הבננות, שמים בשקית ומקפיאים.
מערבבים את הבננות, החלב, הקינמון והוניל במעבד מזון (סכין תחתונה) או בנינג'ה להכנת שייקים
ומפעילים עד יצירת מרקם חלק.
אפשר לאכול באותו רגע או להחזיר למקפיא ולאכול כשרוצים.
הכמות מספיקה ל־3 מנות גלידה צוננת, ותופתעו לגלות שהערך הקלורי של מנת גלידה אחת הוא רק 105 קלוריות.