ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לגלידת בננה טבעית

אוהבים בננות? במיוחד בשבילכם הביאה ד"ר רוזמן מתכון קר ומתוק לשבת שמשאירה טעם של עוד • בתאבון!

בכל שבוע מביאה ד"ר רוזמן מתכון טעים, בריא ודיאטטי לכבוד שבת, והפעם: מתכון לגלידת בננות מפנקת.


 

המצרכים:

3 בננות

2 שליש כוס חלב סויה

חצי כפית קינמון

חצי כפית תמצית וניל טבעית

 

אופן ההכנה:

פורסים את הבננות, שמים בשקית ומקפיאים.

מערבבים את הבננות, החלב, הקינמון והוניל במעבד מזון (סכין תחתונה) או בנינג'ה להכנת שייקים

ומפעילים עד יצירת מרקם חלק.

אפשר לאכול באותו רגע או  להחזיר למקפיא ולאכול כשרוצים. 

הכמות מספיקה ל־3 מנות גלידה צוננת, ותופתעו לגלות שהערך הקלורי של מנת גלידה אחת הוא רק 105 קלוריות. 

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/07/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


בננות
בננות  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris