ד"ר מאיה רוזמן

עד הפירור האחרון

רק 87 קלוריות לפרוסת עוגה • ד"ר מאיה רוזמן הציגה מתכון לעוגת פירורים עם תפוחים לסוף השבוע


אופן ההכנה

1. מבשלים בסיר:

13 תפוחי סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות

לימון אחד חתוך ל-5 חלקים

כוס סוכר חום

כפית קינמון

כוס מים

2. אחרי שהתפוחים מתרככים מסננים את המים ומוציאים את הלימון

3. מכינים בצק פירורים בעזרת הידיים או פולסים בסכין תחתונה במעבד מזון:

3 כוסות קמח מלא

שקית אבקת אפיה

כוס סוכר

3 חלמונים

150 גרם חמאה רכה

4. שמים חצי מהפירורים בתבנית מלבנית גדולה משומנת

5. על הפירורים שמים את התפוחים, ועליהם את שאר הפירורים

6. מעל הפירורים מפזרים עוד 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות, כף סוכר חום וקינמון

7. אופים 45-50 דקות ב-170 מעלות

8. חותכים ל-42 ריבועים

כ-87 קלוריות בפרוסת עוגה, מתאים כארוחת ביניים בכל תפריט דיאטה

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/08/2018
הישארו מעודכנים

מאיה רוזמן
מאיה רוזמן