מועדון ארוחת הבוקר
עם שי גולדשטיין ולאה לב

"אה, זה? זה נגד ג'וקים בקראנצ'י"

ג'ון (שי), מהנדס בכיר בחברה המייצרת את נייצ'ר ואלי, חושף לראשונה בעקבות תחקיר של לאה לב: אילו רכיבים שמים לכם בחטיף האהוב?

האם חברת נייצ'ר ואלי תיאלץ להסיר בקרוב את הכיתוב '100% טבעי' מאריזותיה ומדוע? לאה לב שוחחה עם ג'ון (שי), מהנדס מזון בחברת ג'נרל מילס המייצרת את החטיף האהוב, ושמעה הסבר מעניין במיוחד.

26/08/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אילוסטרציה
אילוסטרציה  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris