ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לחציל אפוי במרקם מטוגן

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון טעים מאוד לסוף השבוע


חציל אפוי במרקם מטוגן ועסיסי, ערך התבנית המתקבלת הוא 200 קלוריות בלבד.

מרכיבים:

1 חציל בינוני מוארך

1 ביצה

1 כף שמן

מלח

אופן ההכנה:

פורסים את החציל לפרוסות של 1 ס"מ.

טורפים את הביצה עם השמן ומוסיפים רבע כפית מלח.

טובלים את פרוסות החציל בביצה משני צדי הפרוסה ומניחים על נייר אפיה.

אופים ב-200 מעלות במשך 25 דקות עד שהחצילים מזהיבים.

אפשר לאכול את כל החציל במקום ביצה בארוחת ערב, אפשר לטבול את פרוסות החציל בחומץ ולשמור במקרר לגיוון סלטים וכריכים.

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
31/08/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


החציל האפוי של ד"ר רוזמן
החציל האפוי של ד"ר רוזמן
Paris