אורז כרובית בתיבול פרסי
"אורז" שעשוי בעצם מכרובית מפוררת.
המצרכים –
1 כרובית קטנה
כף שמן זית
חצי כוס עלי כוסברה
חצי כוס עגבניות מרוסקות
רבע כפית קינמון
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
ההכנה:
מפוררים את הכרובית במעבד מזון או קוצץ ירקות עד קבלת מרקם של אורז
משמנים מחבת גדולה בכף שמן זית או ספריי שמן
שמים את הכרובית, הכוסברה והתבלינים על המחבת ובוחשים על אש גבוהה 2-3 דקות.
מנמיכים את האש, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבחוש עוד 2-3 דקות.
אפשר להוסיף: בצל מטוגן, חצי כוס שמיר קצוץ.
אפשר לאכול חופשי.