איפה הכסף
עם ענת דוידוב

פיצת חלומותיכם

"הפיצה היא מזון מנחם וממכר" • מוכנים לחגוג את יום הפיצה הבינלאומי? גם אנחנו • מהן התוספות האהובות על הישראלים, ומה עושים הטבעונים?

השבוע יחול יום הפיצה הבינלאומי. לאון אלקלעי, השף במסעדת הפיצות 'טוני וספה', סיפר כיצד המטבח האיטלקי החליף את המטבח הצרפתי בארץ והתייחס לתוספות שהישראלים הכי אוהבים. בהמשך קרן קורלי, מנכ"לית חברת 'new sense research' המתמחה במחקרים סנסוריים, הסבירה מה הופך את הפיצה למאכל שכל כך כיף לאכול.

07/02/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


"הפיצה היא מזון מנחם וממכר"
"הפיצה היא מזון מנחם וממכר"  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris