כמדי שבוע, הציגה ד"ר מאיה רוזמן מתכון דיאטטי ובריא, והפעם: מה, זה לא ברור מאליו לקחת גזר, לחתוך אותו לעיגולים, לטגן במחבת ולאכול בהנאה? מסתבר שלא, ובדיוק בגלל זה דוקטור מאיה רוזמן הציגה את המתכון המושלם.
מרכיבים:
1. חותכים את הגזרים לעיגולים ומכניסים לסיר.
2. מזליפים כף שמן מעל הגזרים.
3. מוסיפים את המלח והבצל.
4. מטגנים כמה דקות על אש גבוהה.
5. מנמיכים את האש וממשיכים לטגן עוד 10 דקות.
ד"ר רוזמן ממליצה: "הגזר יוצא קריספי ומהמם. אפשר לאכול את זה כנשנוש באופן חופשי, או להוסיף לכל ארוחה".
עריכה: מיכל דאבי