בהקפאה

האם הקפאה של ירקות מבושלים פוגעת בערכים התזונתיים שלהם? המאזינה מוטרדת: "אני לא יכולה לבשל כל יום"

המאזינה סיפרה כי היא מבשלת ירקות ומקפיאה אותם שכן אין לה זמן להכין ארוחה טריה מדי יום, אך היא חוששת כי הקפאת הירקות פוגעת בערכים התזונתיים שלהם. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה לה, ואפילו שאבה השראה מרעיונותיה של המאזינה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
15/03/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


"אני לא יכולה לבשל כל יום"
"אני לא יכולה לבשל כל יום"  |  צילום אילוסטרציה: Inrgam Image
Paris