איפה הכסף
עם ענת דוידוב

סוף עונת החובזה

מבקר האוכל והאלכוהול חיליק גורפינקל ('גלובס') קורא לכם למהר: "בואו לכפר ראמה לפני שהחובזות, עולש ועכוב שתאכלו יהיה מהפריזר"


סוף עונת עשבי הבר: זה הוא כמעט הרגע האחרון לצאת מהעיר לכיוון כפר ראמה ולאכול חוביזה, עולש, ועכוב שהגיעו מהשדה ולא מהפריזר. אלון גל שוחח בנושא עם חיליק גורפינקל, מבקר האוכל והאלכוהול של גלובס. 

04/04/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פינת פנאי וכסף
פינת פנאי וכסף  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris