לחיי העם הזה

רגע לפני שנשתה ארבע כוסות בהסבה, ד"ר מאיה רוזמן מסבירה למה כדאי לשתות יין מתוצרת ישראל • טוב לדעת


אנחנו על המפה: למרות שחללית בראשית התרסקה רגע לפני שנחתה על הירח, וככל הנראה לא נזכה בפעם השניה ברציפות באירוויזיון - יש לנו עדיין במה להתגאות; מסתבר שהיין הישראלי הוא הרבה יותר בריא משאר יינות העולם. כן, גם כאלה שיוצרו באירופה; ד"ר מאיה רוזמן מציגה גאווה ישראלית (ובריאותית) מהי. 

הידעתם? ביין אדום יבש יש הרבה מאוד נוגדי חמצון שהמקור שלהם מגיע מקליפת הענבים שנחשפים לשמש, וככל שיש יותר שמש - נוצרים יותר נוגדי חמצון. ד"ר מאיה רוזמן חשפה כי "ביין ישראלי יש פי שניים רכיבים פעילים ונוגדי חמצון - אפילו יותר מאשר ביין צרפתי או ספרדי".

אם כן, לשתות יין מתוצרת ישראל עדיף יותר מבחינה בראותית, וגם תורם המון לכלכלה הישראלית. לחיים!

  

עריכה: מיכל דאבי 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
12/04/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


יין, עדיף ישראלי
יין, עדיף ישראלי  |  צילום: מנדי הכטמן/פלאש90
Paris