כבר שנים שהמבוגרים מבינינו מתלוננים על כך שהעגבניות של היום זה לא מה שהיה פעם. 'הן יפות אבל חסרות טעם', הם אומרים. ובכן, לא עוד. ד"ר איתי גונדה מהמכון הוולקני הצליח למפות לראשונה את הרצף הגנטי של העגבניות, ובקרוב יצליח להחזיר את הטעם של העגבניות לזה שהיה פעם. "בשנים האחרונות התמקדו בעיקר בטיפוח העגבניות ובהארכת חיי המדף", הסביר ד"ר גונדה בשיחה מפתיעה שקיבל משי ולאה. "מצאנו עוד כלים שיאפשרו לנו ליצור עגבניות טעימות יותר בעתיד".
וגם: טרנד חדש (ומזעזע) משדל אנשים ללקק מוצרים בסופר - ולהחזיר למדף. "אני משתגעת מזה", אמרה לאה, "זה דוחה". צודקת.