ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לתאנים צלויות עם גבינה כחולה

על השילוב הזה עוד לא שמעתם • לכבוד סוף השבוע, ד"ר מאיה רוזמן הציגה מתכון טעים ובריא


כמדי שבוע, הציגה ד"ר מאיה רוזמן מתכון דיאטטי ובריא, והפעם: את המתכון הבא קיבלה רוזמן מהמטופלת שלה, עפרה.

חותכים צלב בכל תאנה טרייה אבל לא עד הסוף, ופותחים ל-4 רבעים.

מפזרים קצת גבינה כחולה או גבינה בולגרית 5%.

צולים בגריל בתנור כ-8 דקות עד שהגבינה נמסה.

מגישים חם או קר.

בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
02/08/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מתכון לשבת
מתכון לשבת
Paris