איפה הכסף
עם ענת דוידוב

הפתעה על שולחן החג

גם לכם נמאס מהגפילטע? גם אתם רוצים לעשות משהו שונה עם הרימון? • השף מיכאל גרטופסקי מציע לגוון: "המאכלים המסורתיים יכולים להשתנות"

השף מיכאל גרטופסקי, בעליה של מסעדת 'ביסטרו מקומי' במושב לימן, סיפר כיצד ניתן לגוון את מאכלי החג המוכרים לקראת ראש השנה, עם תבשילים מעניינים, טרטרי דגים ועוד מאכלים יצירתיים.

26/09/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


"המאכלים המסורתיים יכולים להשתנות"
"המאכלים המסורתיים יכולים להשתנות"  |  צילום: מנדי הכטמן/פלאש90
Paris