תחשבו טוב
עם יהודית גריסרו

לא נרגיש בהבדל?

מנכ"ל GFI ישראל סיפר על הארגון ועל טכנולוגיית הבשר המתורבת • "לקהל הישראלי אכפת מאיכות הסביבה ומהבריאות שלו"


ארגון 'The good Food Institute Israel' מתחיל בימים אלה את פעילותו בארץ. הוא עוסק בקידום במחקר, בפיתוח ובשיתופי פעולה עם תעשיית המזון לייצור מקורות אלטרנטיביים לחלבון מן הצומח ומן החי (בשר מתורבת).

זהו ארגון ללא מטרות רווח שפעילותו ממומנת על ידי קרנות גדולות - ששם לעצמו למטרה לעשות שינוי בתעשיית המזון מטעמים סביבתיים, בריאותיים ולרווחת בעלי חיים.

ניר גולדשטיין, מנכ"ל GFI ישראל סיפר על המטרות, על הטכנולוגיה ועל התפריט שהוא צופה לעוד 20 שנה.

03/11/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


יהודית גריסרו
יהודית גריסרו  |  צילום: 103fm
Paris