איריס קול

ללכת לפי הריח

פרופ' רפי קרסו סיפר על מסעדת הבשרים המעושנים בחולון הנקראת 'מסעדת שכטר': "כשתתקרב לשם, הריח של המעשנה כבר יכוון אותך"


"היא מורכבת ברובה מבשר שמעושן במעשנה גדולה", סיפר פרופ' רפי קרסו על ביקורו במסעדת שכטר בחולון, "המנות העיקריות הם בשרים שהולכים לפי משקל". 

בהמשך סיפר כי למרות שזו מסעדת בשרים יש בה גם אוכל לטבעונים, "יש כרובית בגריל שמוגשת על קרם כרובית. יש גם מיקס פטריות, זו מנה מאוד מיוחדת שהיא על מצע של פולנטה". 

13/11/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


קרסו יוצא לאכול
קרסו יוצא לאכול  |  צילום: רמי זרנגר
Paris