רדיו ללא הפסקה
רדיו ללא הפסקה
האזנה לשידור החי
עכשיו בשידור
פרופסור רפי קרסו

טיפול לייזר כן או לא?

המאזין בן 62, סיפר כי יש לו חשש לגלאוקומה והוא רוצה לדעת האם כדאי לעשות ניתוח לייזר • מה פרופ' קרסו חשב שכדאי לעשות?


המאזין סיפר כי יש לו חשש לגלאוקומה והסביר כי הרופא המליץ לו לעשות טיפול לייזר. "האם יש לכך השלכות?" שאל המאזין.   

פרופ' קרסו השיב כי "זה טיפול מאוד מקובל, טוב ומוצלח. לפעמים הוא מחזיק חצי שנה, שנה או שנתיים, ואפשר לחזור עליו". 

29/11/2019
הישארו מעודכנים

האם כדאי לעשות טיפול לייזר?
האם כדאי לעשות טיפול לייזר?  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image