ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לעוגיות בננה ושיבולת שועל

ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון לעוגיות טבעיות, טבעוניות וקלות מאוד להכנה • מתכון לשבת


כמדי שבוע, הציגה ד"ר מאיה רוזמן מתכון דיאטטי ובריא, והפעם: ד"ר רוזמן הביאה את המתכון של ליזי מורדוך לעוגיות בננה ושיבולת שועל - עוגיות טבעיות, טבעוניות ועשירות במגנזיום, אותן אפשר להכין תוך כמה דקות.

מצרכים:

4 בננות בשלות מאוד

100 גרם שיבולת שועל

2 כפות סירופ מייפל טבעי

אופן ההכנה:

מועכים את הבננות

מערבבים עם השיבולת והמייפל

יוצרים עוגיות ואופים כ־25 דקות ב־180 מעלות

מהמתכון אפשר להכין כ־16 עוגיות

ויש כ־51 קלוריות לעוגייה.

חשוב לי לציין שניתן לאכול 2 עוגיות כנשנוש ביניים בזמן הדיאטה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
13/12/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


עוגיות בננה ושיבולת שועל
עוגיות בננה ושיבולת שועל  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris