כמדי שבוע, הציגה ד"ר מאיה רוזמן מתכון דיאטטי ובריא, והפעם: ד"ר רוזמן הביאה את המתכון של ליזי מורדוך לעוגיות בננה ושיבולת שועל - עוגיות טבעיות, טבעוניות ועשירות במגנזיום, אותן אפשר להכין תוך כמה דקות.
מצרכים:
4 בננות בשלות מאוד
100 גרם שיבולת שועל
2 כפות סירופ מייפל טבעי
אופן ההכנה:
מועכים את הבננות
מערבבים עם השיבולת והמייפל
יוצרים עוגיות ואופים כ־25 דקות ב־180 מעלות
מהמתכון אפשר להכין כ־16 עוגיות
ויש כ־51 קלוריות לעוגייה.
חשוב לי לציין שניתן לאכול 2 עוגיות כנשנוש ביניים בזמן הדיאטה.