תחשבו טוב
עם יהודית גריסרו

"התחלתי לבשל עם ירקות ופירות והתאהבתי"

שיראל ברגר מ־OPA זכתה בתואר שפית השנה: "אנחנו לוקחים חומר גלם ומתמקדים בו, ומפתחים את האפשרויות כדי להעצים את הטעמים ואת היופי בממלכת הצומח"


שיראל ברגר שפית טבעונית ובעלת מסעדת OPA זכתה לאחרונה בתואר שפית השנה בטקס פרסי האוכל של המגזין טיים אווט, המסעדה שלה מבוססת רק על צמחים - פירות וירקות. שוחחה בתוכנית 'תחשבו טוב' וסיפרה על הפרס: "אנחנו עושים במסעדה זה סוג של אומנות ואנחנו לוקחים חומר גלם ומתמקדים בו, ומפתחים את כל האפשרויות כדי להעצים את הטעמים ואת היופי בממלכת הצומח". 

05/01/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אוהבים פירות?
אוהבים פירות?  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris